Ontvang Amazon Associates betalingen op je bankrekening

Amazon.com is de grootste webshop ter wereld en heeft wellicht het grootste en meest succesvolle affiliate programma ter wereld: het Amazon Associates programma. Via dit affiliate programma ontvang je commissies tot wel 10% over de verkopen van bezoekers die jij hebt aangedragen. En het mooie is dat dit geldt voor het complete winkelwagentje van deze bezoekers.

(Let op! Het Nederlandse Amazon Associates programma bestaat nu ook: Amazon Partnernet Nederland)

Niet verkeerd dus om je aan te sluiten als partner van Amazon.com. Echter zodra het aankomt op de uitbetaling van deze commissies, loop je als Nederlander al snel tegen een probleem aan. Hoe ontvang je dit geld?

Amazon.com maakt alleen geld over naar bankrekeningen in de Verenigde Staten. Betalingen buiten de VS worden alleen gedaan middels tegoedbonnen en cheques. En niet via een directe overboeking naar jouw Nederlandse bankrekening.

Hoewel tegoedbonnen voor een particulier leuk zijn, is dit voor jou als je serieus met affiliate-marketing aan de slag wilt geen optie. Uit laten betalen per cheque is ook verre van ideaal. Het duurt vaak lang voordat je de cheque ontvangt en de kosten voor het laten verzilveren van de cheque kunnen hoog oplopen. Denk hierbij aan kosten rond de €50,- (dit is per bank verschillend). Daarnaast kan het ook enkele dagen duren voordat de bank het bedrag via de cheque van Amazon weet te ontvangen.

Amerikaanse bankrekening openen

Voor het ontvangen van de affiliate inkomsten via een directe overschrijving heb je dus een Amerikaanse bankrekening nodig. Bij de meeste banken zal dit je niet lukken zolang je geen woonadres in de Verenigde Staten hebt.

Gelukkig biedt het online platform Payoneer uitkomst. Je kunt hier gemakkelijk online een bankrekening aanmaken en waar ter wereld je ook woont of bent, het geld wordt netjes naar deze rekening overgemaakt. Daarbij zijn de kosten van 1% per transactie zijn zeer acceptabel.

Vervolgens kun je het geld vanaf deze rekening direct naar je eigen Nederlandse bankrekening laten overschrijven. Let er op dat het bedrag in Dollars wordt uitbetaald, dus kijk altijd even naar een gunstige wisselkoers van de Euro/Dollar zodra je het overmaakt.

Als je je aanmeldt via deze link, krijg je $25 bijgestort zodra je meer dan $1.000 op je rekening hebt ontvangen.

Veel plezier met geld verdienen!

PS Payoneer voegt steeds meer landen toe. Zo kun je nu ook al een Canadese en een Australische bankrekening openen.

Lees ook: “Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet”