Populaire WordPress plugins voor affiliate websites

WordPress plugins zijn kleine softwaretoepassingen die je kunt toevoegen aan jouw WordPress-website om extra functionaliteiten toe te voegen. Deze plugins kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van de beveiliging van jouw website, het maken van contactformulieren, het makkelijk toevoegen van nieuwe content en nog veel meer.

Er zijn veel WordPress-plugins beschikbaar die handig zijn voor een WordPress affiliate website. Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire plugins die veel worden gebruikt.

Pretty Links

De Pretty Links plugin maakt het mogelijk om al je affiliate links te beheren op één plek, in plaats van ze handmatig te moeten invoegen in elke post of pagina.

Affiliate Held

De Affiliate Held WordPress Plugin is ontwikkeld voor iedereen die meer tijd over wil houden om zijn of haar affiliate website naar een hoger niveau te tillen. Affiliate Held is een “all-in-one oplossing” voor affiliates en bevat een unieke tool om productdata automatisch in te laden op je website. Dit is een echte aanrader!

Yoast SEO

De Yoast SEO plugin helpt je om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google. Met Yoast SEO kun je bijvoorbeeld meta-tags toevoegen en de leesbaarheid van je content verbeteren. Ook kun je met Yoast een sitemap.xml bestand aanmaken welke je nodig hebt om je aan te melden bij Google.

WPForms

Met de WPForms plugin kun je gemakkelijk contact formulieren, enquêtes en andere soorten formulieren maken voor je website.

Monsterinsights

De Monsterinisghts plugin is de beste gratis Google Analytics plugin voor WordPress. Zie hoe bezoekers je site vinden en gebruiken, zodat je je bedrijf kunt laten groeien.

WP Super Cache

De WP Super Cache plugin verbetert de laadtijd van je website door statische HTML-bestanden van je website te maken en deze op te slaan in de cache. Dit helpt om de bezoekerservaring op je website te verbeteren.

WooCommerce

Als je (digitale) producten wilt verkopen op je website, is WooCommerce een handige plugin. Deze plugin biedt alles wat je nodig hebt om een online winkel op te zetten, zoals het toevoegen van producten, het beheren van bestellingen en het integreren van betaling gateways. Met WooCommerce kun je ook affiliate producten toevoegen. De knop “Voeg toe aan winkelwagen” verandert dan in een knop “Bekijken” met jouw affiliate link erachter.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van populaire WordPress-plugins voor affiliate websites. Het is belangrijk om alleen de plugins te installeren die je echt nodig hebt, omdat te veel plugins de snelheid en prestaties van je website kunnen beïnvloeden. Zoek ook altijd naar beoordelingen en recensies voordat je een plugin installeert om te zien wat andere gebruikers ervan vinden.

beginnen met affiliate marketing

Beginnen met Affiliate Marketing (gratis e-book)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book direct in je inbox.


Leer hoe je een succesvolle affiliate website bouwt waarmee je structureel geld verdient. Ontdek hoe jij affiliate marketing inzet op een manier die leuk, leerzaam én lucratief is voor jou.


De voordelen van affiliatie marketing:

  • Veiligste manier om online geld te verdienen
  • Verdienmodel met de minste opstartkosten
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Financiële vrijheid

Ontvang het beste stappenplan voor jouw eerste affiliate website.


In dit e-book leer je:
  • Hoe je in 15 stappen een volledige affiliate website bouwt (zonder enige ervaring)
  • Hoe je veel bezoekers naar je website krijgt
  • Hoe je succesvol producten van adverteerders promoot