Populaire WordPress thema’s voor affiliate websites

Voor het uiterlijk van je WordPress website zijn er verschillende gratis thema’s beschikbaar.
En als je een professionelere uitstraling wilt hebben, zijn er zeer goedkope thema’s te koop.

Gratis WordPress thema’s

Gebruik de zoekfunctie op de officiële WordPress-website. Hier kun je zoeken op categorie, trefwoorden of specifieke functies die je zoekt in een thema. Bekijk daar ook de populairste of meest gedownloade thema’s. Dit geeft een goed idee van wat andere gebruikers leuk vinden en wat goed werkt.

Een WordPress thema kopen

Om je website een echt professionele uitstraling te geven is het aan te raden om een “premium” thema te kopen. De mooiste professioneel ontworpen premium WordPress thema’s vind je op ThemeForest.net

Zoek naar beoordelingen en recensies van andere gebruikers voordat je een thema koopt of download. Dit kan je helpen om te zien wat andere gebruikers van het thema vinden en of het goed werkt.

Controleer of het thema regelmatig wordt bijgewerkt en ondersteund door de ontwikkelaar. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het thema werkt met de laatste versie van WordPress en om eventuele problemen op te lossen als ze zich voordoen.

Aangezien de meeste mensen hun online zoekopdrachten op hun mobiele telefoon doen, moet je ervoor zorgen dat het thema mobielvriendelijk is,

In het algemeen is het belangrijk om een thema te kiezen dat aan je behoeften voldoet, regelmatig wordt bijgewerkt en goed wordt ondersteund door de ontwikkelaar. Als je tijd hebt, is het ook een goed idee om verschillende thema’s te testen voordat je een definitief besluit neemt.

Populaire WordPress thema’s voor affiliate websites

Er zijn veel WordPress-thema’s beschikbaar die geschikt zijn voor affiliate websites. Hieronder staat een aantal populaire thema’s die veel worden gebruikt voor affiliate websites:

Astra
Astra is een populair licht en snel thema met veel opties voor het aanpassen van het uiterlijk van je website. Het heeft ook een ingebouwde integratie met WooCommerce, zodat je producten kunt verkopen op je website.

Divi
Divi is een krachtig thema van Elegant Themes met veel opties voor het aanpassen van het uiterlijk van je website. Het heeft ook een visuele pagina- en sectiebouwer, zodat je gemakkelijk de lay-out van je website kunt aanpassen.

GeneratePress
GeneratePress is een snel en licht thema met veel opties voor het aanpassen van het uiterlijk van je website. Het heeft ook integraties met populaire page builder-plugins, zoals Elementor en Beaver Builder.

Affiliate Held Thema
Het Affiliate Held WordPress Thema is ontwikkeld voor iedereen die meer tijd over wilt houden om zijn of haar website naar een hoger niveau te tillen. Het Affiliate Held Thema is een krachtige en professionele oplossing voor Nederlandse affiliates marketeers om gemakkelijk een prachtige affiliate website te maken.

WordPress thema installeren

Er zijn verschillende manieren om een WordPress-thema te installeren, afhankelijk van hoe je aan het thema bent gekomen. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding voor het installeren van een thema via de WordPress-beheerdersomgeving:

 1. Log in op de WordPress-beheerdersomgeving (wp-admin) van jouw website.
 2. Ga naar “Uiterlijk” en selecteer “Thema’s”.
 3. Klik op de knop “Nieuw toevoegen” bovenaan de pagina.
 4. Je kunt nu zoeken naar een thema in de WordPress-thema-bibliotheek door een trefwoord in te voeren of door te bladeren door de beschikbare thema’s.
 5. Wanneer je een thema hebt gevonden dat je wilt gebruiken, klik je op de knop “Thema installeren”.
 6. WordPress zal het thema nu downloaden en installeren. Wanneer de installatie is voltooid, zie je een melding dat het thema is geïnstalleerd.
 7. Klik op “Activeer” om het thema te activeren en te gebruiken op jouw website.

Als je een thema hebt gedownload van een andere bron, kun je deze ook uploaden naar jouw WordPress-omgeving door op “Upload Thema” te klikken. Hiermee word je in staat gesteld een ZIP-bestand te selecteren en dan, eenmaal geupload, wordt het thema geïnstalleerd.

beginnen met affiliate marketing

Beginnen met Affiliate Marketing (gratis e-book)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book direct in je inbox.


Leer hoe je een succesvolle affiliate website bouwt waarmee je structureel geld verdient. Ontdek hoe jij affiliate marketing inzet op een manier die leuk, leerzaam én lucratief is voor jou.


De voordelen van affiliatie marketing:

 • Veiligste manier om online geld te verdienen
 • Verdienmodel met de minste opstartkosten
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Financiële vrijheid

Ontvang het beste stappenplan voor jouw eerste affiliate website.


In dit e-book leer je:
 • Hoe je in 15 stappen een volledige affiliate website bouwt (zonder enige ervaring)
 • Hoe je veel bezoekers naar je website krijgt
 • Hoe je succesvol producten van adverteerders promoot